Export popredných slovenských firiem. 10 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Hric, D.
Obchodný riaditeľ Tesly Liptovský Hrádok Ing. Dušan Hric, prezident CEBO HOLDING Slovakia Ing. Pavel Srnka a riaditeľ Slovenského hodvábu Senica Ing. Jozef Futrikanič v ankete Hospodárskych novín o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Cyklus kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.