Export popredných slovenských firiem. 11 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Kostka, J.
Generálny riaditeľ Nováckych chemických závodov Ing. Ján Kostka v ankete Hospodárskych novín o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Cyklus kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.