Pojištění veltrhů a výstav - Škorpil, M.
Poistenie veľtrhov a výstav je určené pre podniky, ktoré hľadajú nové trhy v zahraničí. Účasť na veľtroch a výstavách im umožňuje dostať sa do povedomia svetovej verejnosti. Uzatvorenie poistnej zmluvy a jej formy. Predbežná a definitívna likvidácia poistnej zmluvy.