Doplnkové dôchodkové poistenie - nová forma zvýšenia dôchodkových príjmov zamestnancov - Bálintová, Renáta
Koncepcia transformácie sociálnej sféry SR, schválená vládou, predpokladá utvoriť systém dôchodkového zabezpečenia, ktorý pozostáva z troch stupňov - 1. základné dôchodkové poistenie, 2. doplnkové dôchodkové poistenie a 3. individuálne dôchodkové poistenie. 1. júl - účinnosť zákona o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov schválený NR SR. Charakteristika doplnkového dôchodkového poistenia a porovnanie so základným dôchodkovým poistením.