Súlad hospodára, krajiny a zákonov - Štefanovič, Milan
Podstata ochrany prírody a ekológie v zahraničných poľnohospodárskych systémoch. Nájomné farmárske zmluvy. Austrálske a africké príklady využívania poľnohospodárskych pozemkov. Podpora hospodárenia na pozemkoch.