Diaľnica '96 Kontraktačno-prezentačná výstava - Rezeš, A.
Z obsahu prílohy: Tri medzinárodné koridory u nás. Historická príležitosť pre náš tunelársky potenciál. Rúrkové systémy z plastov. Dobrý pomocník pri výstavbe diaľnic a ciest. Apolloplast - nový modifikovaný asfalt z a.s. Slovnaft. Aquaro - drží a neprepustí. Finančné zabezpečenie prípravy a výstavby diaľnice.