Dotácie v poľnohospodárstve by mali dostávať najmä konkurencieschopní výrobcovia - Hutník, Félix
Možnosti oživenia poľnohospodárskej výroby. Rast cien v poľnohospodárskych podnikoch v r. 1995. Spotreba hnojív v r. 1989-1993. Ceny produktov ovplyvňuje dotačná politika. Prideľovanie subvencií potrebuje kritickú analýzu.