Několik problémů tvorby a použití rezerv - Bernat, F.
Pojem rezervy a jeho rozčlenenie do troch skupín. Rezervy podľa zákona o účtovníctve. Rezervy podľa postupov účtovania pre podnikateľov. Rezervy na opravy hmotného majetku.