Charakteristika účtovnej závierky a možný postup finančnej analýzy v jednoduchom účtovníctve - Kalafutová, Ľudmila
Účtovná závierka v sústave jednoduchého účtovníctva, ktorá pozostáva: z výkazu o majetku a záväzkoch a z výkazu o príjmoch a výdavkoch. Vysvetlenie obsahu jednotlivých riadkov výkazov účtovnej závierky. Štruktúra výkazu o majetku a záväzkoch. Štruktúra výkazu o príjmoch a výdavkoch. Príklad účtovnej závierky.