Škola podnikových financií. 8 - Investície - Daniel, Peter
Použitie finančných zdrojov podniku. Aspekty investovania. Investícia - premena kapitálu. Časové hodnoty. Objem a riziko. Druhy investícií. Hodnotenie rizikovosti. Druhy rizika. Psychologické aspekty investovania.