Lákavá podnikateľská rovnica - Házel, J.
Riešenie zdedených problémov v novovzniknutej akciovej spoločnosti Matadorex Bratislava (po pretransformovaní podniku Matador). Podľa podnikateľského zámeru do r. 2000 sa preinvestuje najmenej 250 mil. korún. Nosný výrobný program. Zvýšenie využitia technológie. Predaj výrobkov. Spolupráca s Rakúskom.