Informačné technológie
Z obsahu prílohy: Systémy na počítačovú podporu vývoja a konštruovania výrobkov. Antipirátska kampaň. Cesta k prosperite: systémy CAD/CAM/CAE/PDM. Informačný systém a jeho bezpečnosť. Počítačom podporovaný vývoj informačných systémov - CASE. Výrazné zvýšenie výkonnosti používanej techniky. CATIA Solutions - dynamický vývoj systému pokračuje. Pracovné stanice Digital.