Zo Správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR v roku 1995
Vývoj Slovenskej republiky v sociálnej oblasti. Demografický vývoj, dôchodky domácností. Práca a mzdy. Zdroje pracovných síl, zamestnanosť, vývoj a štruktúra. Mzdový vývoj. Nezamestnanosť a hmotné zabezpečenie uchádzačov o zamestnanie. Sociálne zabezpečenie. Dopady ekonomického vývoja na obyvateľov.