Metódy analýzy trvania nezamestnanosti - Pacáková, Viera
Analýza trvania nezamestnanosti. Metódy analýzy: jednofaktorová analýza rozptylu, Spearmanov korelačný koeficient, CHí-kvadrát testy dobrej zhody. Rozdiely v trvaní nezamestnanosti podľa okresov. Modely dĺžky trvania nezamestnanosti. Využitie teoretického modelu trvania nezamestnanosti.