Jednoduchosť v zisťovaní stavu zásob - Majtán, Štefan
Riadenie zásob a informácia o ich stave. Využívanie záznamov o zásobách na určenie stavu zásob. Maloobchodná inventúrna metóda. Metóda približného percenta obchodného rozpätia.