Bubáky spoza hraníc - Černá, J.
Vstup zahraničného kapitálu špekulatívneho a kapitálu strategicky významného. Potreba zahraničného kapitálu pri oživení ekonomiky. Zahraničný kapitál v ČR, Poľsku a Maďarsku. Problém zadlženosti štátu voči zahraničiu. Kapitál v malých podnikateľských subjektoch. Zahraničný kapitál orientovaný na strategické projekty.