Informácie - cieľ alebo prostriedok? - Oravec, Peter
Projekt medzibankového informačného systému - PROMIS - vypracovaný v r. 1994 Bankovým zúčtovacím centrom Slovenska, a.s. a Asociáciou bánk. PROMIS bol uvedený do prevádzky 1.3.1996 a obsahuje: bázu dát bankových služieb, vybrané informácie z kurzových lístkov, vybrané informácie z Obchodného vestníka, spravodajstvo Asociácie bánk, školenia, kurzy, semináre, veľtrhy, výstavy, stratené šeky, denné kurzové lístky, ekonomické ukazovatele. Dopracováva sa subdatabáza Menový prehľad.