Úplné náklady práce v Slovenskej republike za rok 1994 - Hlad, František
Štatistické a ekonomické vykazovanie nákladov práce. Štatistické údaje, týkajúce sa nákladov práce v r.1994. Štruktúra nákladov práce. Hodinové náklady práce. Medzinárodné porovnanie nákladov práce.