Zhodnotenie stavu bytovej reformy - Daneková, Z.
Hodnotenie transformácie vo sfére bývania na Slovensku. Charakteristika trhového poňatia bývania. Rekapitulácia ťažiskových krokov, ktoré sa v oblasti funkčnosti trhovo-konformných ekonomických a legislatívnych nástrojov realizovali. Názory na poňatie bytovej politiky.