Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava. Devízové trhy. Peňažné trhy. Banky. Trhový poriadok pre dlhopis FNM SR. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, pšenica, ropa a ropné produkty. Databanka.