Terminovaný depozitný certifikát - Korauš, Antonín
Rozhovor s A. Koraušom, riaditeľom marketingu ČSOB, a.s. Bratislava o termínovaných depozitných certifikátoch. Pojem depozitný certifikát. Skúsenosti banky s depozitným certifikátom. Rozdiel medzi termínovaným a netermínovaným depozitným certifikátom. Termín splatnosti a zdanenie certifikátu. Vplyv zmeny úrokovej sadzby na úspory. Orientácia na trhu s depozitnými certifikátmi a jeho výhody.