Východoeurópske akciové trhy: Likvidita, likvidita, likvidita - Tomek, Radoslav
Výsledky konferencie "Východná Európa: predpoklady na rok 1996", ktorú na začiatku r. 1996 zorganizovala japonská investičná spoločnosť Nomura v Londýne. Príspevky členov tímu Nomury: ekonomický rast očami analytika Michaela Friedlandera, prehľad r. 1995 podľa Francesa Clouda, stratégia na r. 1996 podľa Martina Gollnera.