Subsidiarita nový fenomén ve vývoji EU - Komínová, R.
Princíp subsidiarity v rámci integračného procesu v Európe. História vývoja subsidiarity ešte pred začatím integračného procesu. Subsidiarita v integračnom procese do prijatia Maastrichtskej zmluvy (1.11.1993). Subsidiarita v Maastrichtskej zmluve. Úloha Európskej komisie každoročne predkladať správu o aplikácii princípu subsidiarity v praxi EÚ. Subsidiarita a členské štáty EÚ. Subsidiarita a ČR.