Predaje vo všetkých formách sú veľmi pomalé
Predaje vo všetkých formách sú veľmi pomalou formou privatizácie - charakteristika príčin. Politizácia privatizácie v transformujúcich ekonomikách. Metódy privatizácie stredných a veľkých podnikov v Česku, Poľsku, Maďarsku a Rusku v r. 1995.