Daňové zaťaženie poľnohospodárstva - Chrastinová, Zuzana
Vplyv novelizácie daňových zákonov na poľnohospodárstvo. Ťarcha daňových zákonov podnikateľských subjektov v poľnohospodárskej prvovýrobe v oblasti priamych daní. Priame dane dosiahli za prvovýrobu objem 1 057 mil. Sk. Dosah cestnej dane na nákladovosť v poľnohospodárstve. Pôsobenie nepriamej dane a dane z pridanej hodnoty. Potreba úpravy daní týkajúcich sa poľnohospodárstva. Nevyhnutnosť zbližovania daňových sadzieb s krajinami EÚ.