Food security degree in selected countries - a comparative analysis - Jurášek, Prokop
Sebestačnosť, či potravinová bezpečnosť je jedným z najdôležitejších ukazovateľov efektívnosti a úrovne poľnohospodárskej výroby v jednotlivých krajinách sveta. Metodológia výpočtu svetových producentských cien poľnohospodárskych výrobkov. Komparatívna analýza.