Postavenie malých a stredných podnikov potravinárskej výroby v agrorezorte Slovenskej republiky a možnosti ďalšieho rozvoja - Vicen, Michal
Malé a stredné súkromné podniky predstavujú významný potenciál výroby poľnohospodárskych produktov na Slovensku. Prosperita týchto podnikov si vyžaduje realizovať komplex manažérskych činností. Metodický prístup k riešeniu danej problematiky. Možnosti rozvoja malých a stredných potravinárskych podnikov.