Mezinárodní kodex ESOMAR
Základné zásady Medzinárodného kódexu ESOMAR. Definície: marketingový výskum, výskumník, klient, respondent, interview, doklad. Pravidlá marketingového výskumu. Práva respondenta. Profesné povinnosti a zodpovednosť výskumníkov. Implementácia kódexu.