Strednú a východnú Európu považujú nadnárodné spoločnosti za perspektívny trh - Suďa, P.
Myšlienky z Ekonomického summitu štátov strednej a východnej Európy, konaného v Salzburgu v júli 1996. Nadnárodné spoločnosti majú záujem o trh strednej a východnej Európy. Potreba zosúladiť odlišné ekonomické systémy. Prognóza kľúčových ekonomických indikátorov SR. Projekcia makroekonomických charakteristík SR. Porovnanie krajín CEFTA z hľadiska ekonomických ukazovateľov.