Státy CEFTA jako partner České republiky - Semanová, J.
Jún 1996 Bratislava - zasadanie ekonomických ministrov členských krajín CEFTA. Ekonomický vývoj krajín CEFTA od jeho vzniku po súčasnosť. Zložitý vývoj v oblasti priemyslu, potreba vytvorenia novej dynamickej a efektívnej priemyselnej štruktúry. Investičná činnosť v štátoch CEFTA. Zahraničnoobchodné aktivity v rámci CEFTA. Obchodné vzťahy ČR s krajinami CEFTA, aktívna bilancia ČR so štátmi CEFTA.