Napříč Evropou - od Jadranu k Baltu - Kreidl, J.
Máj-jún 1996 Viedeň - stretnutie ministrov zahraničných vecí členských krajín Stredoeurópskej iniciatívy (CEI) - rozšírenie tejto organizácie o 5 nových krajín, upresnenie vzťahov k EÚ, zhodnotenie vývoja v krajinách bývalej Juhoslávie a návrhy pre rozvoj regionálnych programov. Súčasné úlohy CEI.