Cesta značky do paměti spotřebitele
Pôsobenie obchodnej značky na spotrebiteľa. Brand Asset Valuator. Atribúty značky: diferenciácia, relevantnosť, prestíž, znalosť. Vytvorenie profilu značky. Aplikácia analýzy BAV. Určovanie silných a slabých stránok značky.