Zákon NR SR č.218/1996 Z.z. o rozhodcovskom konaní
Zákon o rozhodcovskom konaní č.218/1996 Z.z. s dôvodovou správou. Uzavretie rozhodcovskej zmluvy. Rozhodcovské orgány. Konanie pred rozhodcami. Osobitné ustanovenia pre spory, ktoré vznikli v medzinárodnom obchode.