Pracovná neschopnosť pre chorobu a úraz za rok 1995 - Hlad, František
Pracovná neschopnosť pre chorobu a úraz ako celospoločenský jav, ktorý sa prejavuje vo všetkých spoločenských oblastiach. Nepriaznivý vplyv na celkovú ekonomiku. Nemocensky poistení pracovníci. Ukazovatele pracovnej neschopnosti (PN) pre chorobu a úraz. Ukazovatele PN pre mimopracovné a pracovné úrazy. Ukazovatele PN žien.