Čo potrebuje slovenské strojárstvo? 1 - Jemala, Ľubomír
Analýza jednotlivých činiteľov rozhodujúcich o pokroku strojársko-elektrotechnického komplexu (SEK), ktorý má byť chrbtovou kosťou slovenskej ekonomiky. Zahraničný kapitál. Revitalizácia podnikov. Dodávateľsko-odberateľské vzťahy. Úroveň manažmentu a marketingu.