Hamburger - kráľ medzi podnikateľmi? Tajomstvo úspechu a filozofia McDonald'sa: rýchlo a pohodlne - Horváthová, K.
Filozofia firmy McDonald's založená na rýchlom občerstvení. Súhrnný obrat firmy v r. 1995 30 mld. USD. Etablovanie spoločnosti McDonald's v krajinách bývalého východného bloku. Presadenie McDonald'sa na Slovensku, investície za 140 mil.Sk a tristo pracovných miest. Dodávatelia firmy. Diskutabilné otázky cien v zariadeniach McDonald'sa.