Trendy malého podnikania v slovenskej ekonomike - Petrík, Borislav
Empirický prieskum uskutočnený Ekonomickým ústavom SAV v r. 1995 venovaný sledovaniu malopodnikateľského sektora. Charakteristika prieskumu. Triedenie prieskumu (regionálne, odvetvové, podľa vybraných znakov). Výsledky prieskumu: legislatívny rámec malopodnikateľského sektora, zamestnanosť, finančné zaťaženie, regionálny aspekt malopodnikateľského sektora.