Bilančná politika v podniku cestnej dopravy - Cisko, Štefan
Princíp a charakteristika bilančnej politiky v podniku cestnej dopravy. Ciele bilančnej politiky. Nástroje bilančnej politiky. Oceňovanie podniku. Zobrazenie situácie podniku pred dňom účtovnej uzávierky. Informačná politika podniku.