O niektorých špecifických otázkach finančnej analýzy obchodných organizácií - Trenčianska, Elena
Charakteristika a hospodárske výsledky modelovej obchodnej organizácie. Prvým krokom finančnej analýzy je výpočet a analýza finančných ukazovateľov podniku. Ukazovatele likvidity. Ukazovatele manažmentu aktív a pasív. Ukazovatele ziskovosti. Ukazovatele trhovej hodnoty.