Úvaha o optimální zadluženosti - Neumaierová, Inka
Otázka optimálnej zadlženosti patrí k stále nevyriešeným problémom kapitálovej štruktúry. Niekoľko teórií zaoberajúcich sa kapitálovou štruktúrou (F. Modigliani, K.H. Miller, M.H. Miller). Konkretizácia modelom, ktorý viaže výšku zadlženosti na maximalizáciu výnosnosti vlastného imania.