Chování českého spotřebitele a reklama - Bárta, Vladimír
Správanie českého spotrebiteľa (dôvera, obrana). Hodnotenie českých a zahraničných výrobkov. Rozdiely medzi českými a zahraničnými výrobkami z pohľadu spotrebiteľa. Humor ako prvok reklamy a súčasť sociálnej komunikácie. Pôsobenie reklamy na spotrebiteľa.