Marketingová komunikácia v hudobnom priemysle
Reklama v hudobnom priemysle v rôznych médiách. Činnosť vydavateľstva Monitor Slovakia, BMG Ariola ČR/SR, PolyGram. Hudobné periodiká na Slovensku. Produkčné spoločnosti zabezpečujúce celý hudobný projekt od nahrávky po koncertnú podobu.