Rakouské novinky
Nové informačné technológie vyvinuté v Rakúsku pre podporu rozvoja telefónnych, dátových systémov a systémov videokonferencií. Čipová karta MultiCard. TourStar pre riadenie vozového parku. Elektronická pošta PsiMail. ATM - technológia pre realizáciu komunikačných sietí prenášajúcich počítačové dáta, hlas a video. Elektronické publikovanie.