Vývoj obyvateľstva v SR vo svetle štatistických údajov. 1
Retrospektívny pohľad na vývoj základných demografických procesov v rokoch 1980-1989. V porovnaní s r.1994 sa narodilo menej detí, bolo menej potratov, uzatvorilo sa menej sobášov a bolo viac rozvodov. Pokračovanie znižovania prírastku obyvateľstva. Za r. 1995 sa zvýšil počet obyvateľov Slovenska o 11,6 tisíc. Vývoj základných demografických charakteristík.