Poistné fondy a možnosti podnikania. 2 - Fidrmuc, J.
Možnosti a obmedzenia investovania z poistných fondov. Potreba a spôsoby ochrany malých akcionárov a prax podnikov, kde si začínajú zakladať poistné fondy. Riziko, ktoré z toho vyplýva pre Slovensko.