Strukturální politika ano či ne? - Hučka, Miroslav
Chápanie štruktúrnej politiky a jej súčastí. Štyri dielčie politiky hospodárskej politiky - sektorové politiky (priemyslová, poľnohospodárska a p.), vedecká, technologická a inovačná politika, regionálna, exportná sa navzájom prelínajú a je možné ich zahrnúť do spoločnej dielčej politiky, ktorou je štruktúrna politika. Problémy štruktúrnej politiky vo vyspelých krajinách. Politické rámce štruktúrnej politiky. Štruktúrna politika vlády ČR. Východiská pre podmienky vývoja českej ekonomiky.