Súčasný stav vo vývoji organizačnej štruktúry v SR Príloha Hospodárskych novín
Zmeny v organizačnej štruktúre Slovenska v dôsledku reštrukturalizácie vlastníckych vzťahov. Základnou podnikateľskou právnou organizačnou normou sú obchodné spoločnosti. Organizácie v SR podľa druhov vlastníctva a veľkostnej štruktúry. Organizácie v SR podľa ekonomickej činnosti a veľkostnej štruktúry. Organizácie v SR podľa vybraných druhov vlastníctva. Podnikateľská aktivita v regiónoch SR. Zahraničné organizácie vo vybraných odvetviach v SR.