Fond národného majetku Slovenskej republiky Príloha HN - Jusko, Marián
Z výsledkov činnosti Fondu národného majetku Slovenskej republiky v rokoch 1992 - 1996. Bývalí predstavitelia FNM SR hodnotia svoje pôsobenie. Z výročných správ FNM SR. Predstavenie jednotlivých sekcií. Zoznam priamych predajov majetku a priamych predajov akcií FNM SR v r. 1992 - 1996.