Aktívna politika zamestnanosti - Eštočin, J.
Príspevok riaditeľa sekcie práce Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a predsedu predstavenstva Fondu zamestnanosti SR Jozefa Eštočina na XIX. zhromaždení HNclubu. Postavenie Fondu zamestnanosti SR, jeho povinnosti a právomoci. Vyrovnaný rozpočet fondu. Absencia disciplíny platiteľov do fondu. Efektívne nástroje politiky zamestnanosti. Problém dlhodobo nezamestnaných.