Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Herzogová, Emília
Z obsahu prílohy: Mimoriadne vkladové aktivity VÚB. Slovenská pošta v roku 1997. Sporiteľňa nielen sporivcom. Hrozia bankové kolapsy aj v SR? Do Poľnobanky vstúpil taliansky kapitál. Dopravná banka expanduje. Na prahu renesancie. Znovuobnovenie hypotekárneho bankovníctva na Slovensku.